Trender inom mobilskal

mobilskal

Ända sedan de utbytbara mobilskalen började dyka upp i slutet av 1990-talet och början på 2000-talet har de varit en populär accessoar till våra mobiler.

Idag finns det mobilskal i en rad utföranden med olika funktion och utseende. Då skalen för drygt tio år sedan främst handlade om att vara färglada och så spektakulära som möjligt har de på senare tid blivit allt mer inriktade på form och funktionsduglighet.

Då vi idag använder mobilen i allt fler miljöer, bland annat vid motion och rörelse, har det blivit allt viktigare att mobilen är stryktålig och hållbar. Därför har det på senare tid blivit allt populärare med skal som är hårda och tål hårda stötar. Är de den sportiga personen så har Mobian.se  ett sportarmband till Samsung Galaxy S3, perfekt att ha på löpturen.

Så kallade ”mjuka skal” är en annan tydlig trend. Att ha sin mobil i någon form av fodral, vilka ofta påminner om en plånbok eller liknande har blivit allt vanligare. Praktiskt med dessa är att man även kan ha andra saker i detta ”skal” som bankkort, busskort och dylikt. Vill man vara riktigt trendig ska man givetvis skaffa sig ett sådant här skal av märket Hugo Boss, vilka har börjat tillverka även den här typen av produkter.