Sommarens bikinimode 2016

Nu är det snart bikini dags igen. Sommaren är här snart och badstränderna lockar mer och mer. Att ligga ett steg före inom modet kan vara svårt och ibland behöver man lite tips på vilken bikini man ska välja. Oavsett vilken bikini som är populärast inför 2016 så måste du välja en bikini som du själv tycker är snygg. Som du tycker att du passar i och som är bekväm. Att gå runt på stranden i en bikini som du inte tycker om är inte roligt och kan kännas obekvämt.

Sommaren 2016 kommer var fyllda med riktigt snygga kläder och mode, bikini modet följer även med i trenderna. En riktigt snygg bikini är ett måste under 2016. Se till att hitta den rätta bikinin för dig. Det finns olika typer och de passar olika på olika kroppar. Exempelvis passar triangelbikinitoppar bättre på mindre byst medan en större byst behöver mer stöd.

Det absolut mest populära är one piece-baddräkter. Fina designer och mönster gör baddräkten extra snygg. Vintage bikini har blivit väldigt populärt och kommer vara populärt länge. Den stilrena designen gör att plaggen passar till nästan allt. Känner du dig extra sexig så är en stringbikini något för dig. Blomster,ränder och läder är riktigt populära inför 2016. Turkos, orange och svart är populära färger inför 2016.