Sälj guldsmycken som inte används

Det är ganska vanligt att folk har guldsmycken som de inte använder. Det kan bero på att smycket är sönder eller att smycket inte passar den personliga stilen. Kanske har du ärvt ett smycke som du inte gillar stilen på, då kan du enkelt sälja smycket och få pengar för det istället.

Ska du sälja ditt guld så se till att du anlitar ett seriöst företag. Om du är intresserad kan du klicka dig vidare här, för att läsa mer om hur du går tillväga för att snabbt, enkelt och säkert sälja ditt guld.

Håll koll på guldpriset

Det är viktigt att företaget har de licenser som behövs. Att sälja guld via ett företag online är enkelt. Du skickar ditt guld i en försäkrad leverans. Ska du skicka mycket guld behöver du informera företaget så att de kan höja försäkringsbeloppet på din försändelse.

Innan du bestämmer dig är det viktigt att du vet hur mycket priset är värt just nu. Guld har alltid ett relativt högt värde, även när världsekonomin är skakig. Var också uppmärksam på eventuella tilläggsavgifter. Det kan vara så att ett företag erbjuder ett bra guldpris men att du istället får betala för andra dolda kostnader, som en dyr leverans eller liknande.