Klassika accessoarer

Ibland vill man inte ha det allra senaste utan längtar tillbaka till en enklare tid med vackra och simpla designer som fungerar till garderoben lika bra idag som de gjorde för tjugo eller femtio år sedan. Klassiska accessoarer finns ju kvar av en anledning. Nedan kan du läsa om våra fyra favoritaccessoarer som aldrig går ut stil.

Pärlhalsbandet

En rad med vita pärlor passar alla halsar. Det är tidlöst och vackert. Man kan välja själv om det ska vara fejka pärlor, sötvattenspärlor eller riktigt lyxiga varianter. Ett pärlarmband är också fint och kan gärna användas i kombination med halsbandet för en mer komplett look.

Armbandsklockan

En nätt liten klocka eller ett digitalt mästerverk som har flera olika funktioner… det finns alla möjliga varianter. Både futuristiska designer och klassiska. Här menar vi att det är armbandsklockan i sig som är den klassiska accessoaren, inte en special design på armbandsklockan. Klockan har blivit mindre viktigt sedan vi började använda telefonerna till allt, men titta på utbudet hos Dinklocka.se så kan man inte låta bli att lockas!

Datorväskan

Förut var det bara de nödiga kontorsnissarna som bar runt på datorer men i dag är det vanligare än någonsin. Det har gjort att datorväskan har levt kvar och även fått en moderna make-over. Visst finns det tyg och syntetiska versioner men den klassiska är läderväskan för att hålla laptopen. Välj gärna i bruna nyanser som choklad eller kola. Annars fungerar alltid svart!

Sjalar

Förutom använda man dem för att skydda frisyren när man var utanför hemmet. Nuförtiden har den blivit en viktig accessoar för att hålla sig varm och för att liva upp sin outfit. Dessa finns i flera prisklasser och material men de finaste är så klart kashmirsjalen. De regerande märkena är Missoni och Kenzo som skapar fantastiska mönster som ändå håller sig tidlösa.