Inför sommaren – det här behöver du

Vi vet, våren har precis börjat och vädret är ännu lite ruggigt. Men när snön smälte bort så fort som den gjorde kom våra vårkänslor så tidigt att de nästan lagt sig när våren väl kom. Nu går vi och funderar på sommaren. Vi längtar efter värmen, sol och bad och volleyboll på stranden. Det känns som det kommer att bli en fantastisk sommar med värme och bra väder helt igenom. Därför tjuvstartar vi säsongen och berättar att det finns lite sakar du måste skaffa inför sommaren.

Baddräkten

Eller bikinin. Spelar ingen roll. Men nuförtiden har baddräkten fått sig en rejäl make-over och blivit riktigt snygg. Innan såg baddräkterna ut att bara passa de äldre, sportsimmare och de som inte riktigt vågade visa sig på stranden. Idag är det ett lika starkt modeintryck som bikinin eller strandklänningen. Du måste i falla söka upp en riktigt snygg badklädsel för säsongen för vi har kommit fram till att det här är årtiondets badsommar. Och gillar man inte bikinis eller baddräkter kan man köpa en tankini: ett badlinne med badtrosor.

Solbrillor och åter solbrillor!

Årets modetrend nummer ett, enligt oss! Det finns i så många olika modeller och man behöver inte alltid köpa det dyraste för att känna sig snyggast. Istället kan det vara bra att ha flera stycken så man känner att man alltid har någonting som passar med sina kläder. Vilket humör du än är på har du solbrillorna som visar (eller döljer) det! Ha ett par i handväskan, ett par i bilen och ett på jobbet. Du ska aldrig behöva stirra direkt på solen i sommar. Och när solglasögon kan kosta så lite som femtio-sextio kronor är det lätt att samla på sig ett gäng!

Vattensäker mobil

När vintern till slut ger vika för våren och sommaren sedan kommer och knackar på kommer det helt klart bli mer tid spenderat utomhus, då är det bra om man har en mobil som tål vatten, speciellt om man längtar efter stranden. Nu är det dags att se till att alla mobiler som gavs som julklappar är säker och redo för det vilda livet till sommaren. Liquipel ytbehandlar telefonen så att den blir vattenresistent, i länken ovan kan man se alla modeller som de erbjuder att behandla. Vill man istället bara köpa ett vattentät fodral eller skal går ju det lika bra, men fördelen med att behandla den istället är att man får behålla sitt annars snygga skal, och vattentäta skal tenderar även att vara lite tyngre och större.