Hörlurar som en del av din stil

Hörlurar har på senare tid blivit en accessoar som är minst lika viktig som väskor, smycken eller klockor. Det är inte längre bara funktionen som räknas, utan även utseende och användningsområden spelar stor roll. Förut nöjde sig många med de hörlurar som kom på köpet med mobiltelefonen men så är inte längre fallet.Nu är konsumenterna beredda att betala bra för att få hörlurar med precis de funktioner man söker. I många fall har man även flera par hörlurar som är avsedda för olika situationer och användningsområden. Till exempel kan man ha ett par vanliga hörlurar och ett par som är avsedda att användas under träning. I och med den ökade efterfrågan har marknaden fullkomligt exploderat av nya tillverkare och producenter och det kan vara svårt att veta vilka lurar man egentligen bör välja.

Anpassa hörlurar efter situation

Viktigt att tänka på är att välja hörlurar som passar dina öron. De ska vara bekväma, sitta ordentligt på plats och inte vara i vägen. Anpassa också ditt val av hörlurar efter användningssituation. Ska du ha dem när du tränar kan det till exempel vara lämpligt att köpa ett par som tål vatten och svett. Fundera även över vad som fungerar bäst för dig, hörlurar med eller utan sladd och om du vill ha lurar som sitter in-ear eller on-ear. I den här artikeln tipsar man om några av de hörlurar som ger det bästa ljudet. Givetvis finns många av dessa hörlurar att köpa i butik men utbudet är större på nätet, där hittar man också ofta produkterna till förmånligare priser.

Störst utbud online

Det finns de som säljer hörlurar och headsets för alla smaker, plånböcker och aktivitetstyper. Det finns till och med mössor med inbyggda hörlurar. Har du fortfarande svårt att bestämma vilka hörlurar som passar dig kan det vara värt att göra ytterligare lite mer research.Ett säkert tips är alltid att besöka Råd & Röns hemsida. Som vanligt genomför de kommersiellt oberoende tester för att förenkla för oss konsumenter. Här hittar du en färsk undersökning där hela 73 olika hörlurar testats.