Ge dig själv det halsband du vill ha

I filmen Love Actually säger den fräcka karaktären Mia att hon inte vill ha något hon behöver, i julklapp av sin chef. Hon vill ha något hon vill ha. Vardagen är förvisso full av häftapparater, basplagg och randiga kollegieblock med spiralrygg. Men förmodligen längtar du precis lika mycket som Mia efter något som du verkligen vill ha. Kanske ett guldsmycke som en påminnelse om att du har utrymme för det vackra i livet.

Genom att bära smycken har människor i alla tider stärkt sin identitet. Guld och silver har varit en symbol för rikedom och makt. Det har varit skatter som man trott haft magiska krafter. Därför är det kanske inte så konstigt att vi fortfarande kan känna ett behov av att smycka oss i vackra halsband och örhängen. Letar du efter ett tidlöst och klassiskt smycke kan du säkert hitta något passande på nätet

Vackert även för miljön

Välj gärna smycken av bra kvalitet. Då visar du både för dig själva och andra att hantverk och hållbarhet är viktigt för dig. Den senaste trenden inom smyckestillverkning är att återvinna ädelmetaller eftersom de är ändliga resurser. På så sätt blir smyckestillverkningen etisk och bättre för miljön.