Dra ut på sommarrean

Sommaren är i princip slut. Det förväntas komma några varma dagar till men sedan lutar allting mot höstväder, kyla och mörker. Men förtrösta inte! För sommarens rea går att dra ut på ett tag till och vi berättar hur. 

Tradera

Ett ypperligt tillfället att börja söka efter pangerbjudanden på Tradera. På nätet slutar inte sommarrean lika plötsligt som i butikerna. Och det finns många företag som göra mycket av sin försäljning på Tradera. Sök efter plagg du är sugen på och sök först endast efter företagsannonser för att vara säker på att det kommer från en ny kollektion och är oanvänt. Sedan kan man söka bland privatpersoner också. Här är det dock svårt att veta exakt vilket skick som klädesplagget är. När man köper från företag ska man också vara medveten om att många kinesiska företag håller till på Tradera och vill man inte vänta på sin leverans i 4-6 veckor ska man alltid kolla på annonser varifrån varorna skickas.Tradera kan även vara ett bra ställe att utöka sin shopping budget på. Att gå igenom garderoben brukar alltid resultera i ett stort antal plagg som man inte längre använder. Även om man inte får hela summan tillbaka när man säljer dem så går de betydligt nytta både för den som köpte plagget och för dig då du kan köpa något nytt. Även skohyllan och elektronikgömmorna brukar kunna resultera i förvånansvärt mycket pengar på begagnatmarknaden.

Hitta rabatter

Som sagt, butiker på nätet brukar ha rea längre om inte året runt, så det kan vara värt att shoppa online inför hösten. Det finns dock så många klädbutiker som säljer bra varor, det gör det drygt att leta genom alla och se vilket utbud de har. Då kan man använda sig av så kallade “rabattsidor”. Det är företag som helt enkelt samlat alla rabatter och erbjudande från tusentals olika butiker så att du enkelt kan se vilka butiker som har lockande priser.Detta gör rabattsökandet otroligt mycket enklare så de flesta webbshopparna idag sprider olika rabattkoder på olika ställen. Det betyder att du skulle ha behövt följa alla butiker via mail, Twitter och Facebook för att hålla koll på deras rabatter och erbjudanden. Att kolla på rabatt-topplistan gör dessutom att du snabbt hittar de som är bäst och populärast just nu.