De bästa, enklaste skönhetstipsen

Vi vill alla känna oss vackra men om man inte börja från grunden så kommer inte ens allt smink i världen att dölja skicket vår kropp är i. De bästa skönhetstipsen är faktiskt de enklaste. 

Sov gott

Se till att få tillräckligt med sömn. Alla behöver så klart inte åtta timmar, vissa klarar sig lika bra på sex-sju timmar men det är viktigt att sova ordentligt och bra. Åtta timmar med halvdan sömn kommer inte att vara lika hjälpsam dock, så se till att varva ned. Drick inte kaffe efter klockan sex, ha lite svalare i sovrummet än resterande hemmet och se till att ha en bra, avlastande säng som du sover skönt i.

Återfukta huden

Huden torkar ut av vatten. Det låter konstigt men är sant. Många duschar varje morgon och det är ren tortyr för huden och håret. Håret kommer att bli fett på en dag och kan bli mycket torrare än om du tvättar det var tredje dag. Huden ska inte heller tvättas varje dag. Vi lever i ett rent samhälle, så smutsig hinner du inte bli på 24 timmar. Satsa på var tredje dag och duscha inte för varmt. Smörj in huden varje dag, även de dagar då du inte duschar. Det kommer att ge dig en finare hud med lyster och köper du rätt återfuktare som passar din hudtyp kan du också eliminera problem med finnar, fet/torr hud och rödflammiga fläckar.

Drick vatten

Ett enkelt tips som kan ta dig långa vägar. Man ska dricka 1-2 liter vatten om dagen så se till att ha en vattenflaska med dig på jobbet och välj alltid vattnet när du är törstig, inte mjölk eller läsk. Och tänk på att dricka ännu mer vatten om du är väldigt fysisk aktiv.