De 5 trendigaste accessoarerna i sommar

Inför skönt standhäng eller en shoppingdag på stan på semestern behövs det lite uppdatering på vad som är inne och hett just nu. Här listar vi de 5 accessoarer du inte kommer att kunna vara utan i sommar.

Nyaste skalet till din mobil

Status och mode idag syns mycket på din mobil. Vem kunde drömma om att “pimpa” sin mobil för 10 år sedan. Nu är det ett faktum. Även mobilen behöver styling för att passa vår outfit. Det allra senaste i sommar är att välja ett skal i metallic, tänk guld eller koppar, eller ett mer stilrent skal i marmor. För att hitta de allra senaste och trendigaste telefonfodralen bör ni kolla här.

En bohemisk väska

Väskan ska synas i år och den ska kännas använd men ändå chic. Satsa på en bohemisk väska, gärna med fransar. Denna kan likaväl bäras på stranden som på partykvällen med vännerna. För att hitta en riktigt snygg väska bör du kolla här.

bohemic1_316172138

Stora hattar

Hatten är ett plagg som är så rätt just nu. Ju större desto bättre. Alla plagg kan kläs upp med hjälp av en hatt och den passar i alla sammanhang. Vill du känna dig helt rätt ,välj en stråhatt. Den kommer att matcha din bohemiska väska perfekt. Här är tips på en sajt med ett brett utbud av hattar i de allra senaste stilarna.

Mode

Coola glasögon

Ingen klarar sig en hel sommar utan ett par solglasögon, de är ett måste. Köp gärna in ett par olika, i olika stilar, för att matcha din outfit. De allra senaste glasögonen är de runda, tänk John Lennon. Bågarna kan både vara i metall eller plast och gärna i over-size modell. Vill du ha tips på olika stilar på glasögonen för i sommar kan du kolla här.

bohemic_324973874