Cool outfit till vintern

Nu när vintern börjar närma sig är det dags att ta fram sina varma kläder för att hålla borta kylan. En cool ny outfit till vintern ger en härlig och glädjande känsla i det mörka tiderna. Eftersom det finns plagg för vintern i alla möjliga färger och former går det enkelt att hålla sig varm men samtidigt behålla sin stil. 

Färg är din bästa vän

Glöm inte starka färger när det kommer till just din outfit. Det har på senare tid blivit populärt med tjocka vinterjackor som bland annat har färgerna orange och neon lila. En färgstark jacka med ett par enklare byxor och snygga varma skor blir den perfekta vardags-outfiten för en kall vinter. Förutom kläder att ta på sig när du ska gå ut är det minst lika viktigt att tänka på sin outfit som bärs inomhus.

Det är vanligt att kanske ha en stickad tröja med ett par jeans på vintern men det går minst lika bra att ta på sig en klänning. När du väljer att ta en klänning under det kalla månaderna kan det vara smart att ha strumpbyxor under. Det kan också vara skönt med en stickad väst eller liknade över.